Sikring af: Airbags, varebiler, byggepladser

posted in: Nyheder | 0

  eye-02

  • Sikring af varebiler
  • Sikring af airbags i nye biler
  • Sikring af byggepladser
  • Sikring af huse og sommerhuse

                         Kamera EYE-2_01kh2014-02-10 13.15.392014-03-21 07.52.45

Kamera med GSM og  SD hukommelseskort, med et kort på 32 gb, vil du kunne lagre ca. 15 timers alarmoptagelser

Med EYE -02 får du et kamera som giver dig mulighed for på en enkelt måde at få sendt alarm og billede til din mobiltelefon.

Kameraet leveres komplet, du skal købe og isætte et Sim-kort, lave et par indstillinger via din computer så er du kørende.

Kameraet har en masse forskellige indstillingsmuligheder for alarmgivning, infrarød lys, lyd m.m.

Kameraet har indbygget flere forskellige detektorer så som bevægelsessensor, glasbrud m.m., så den er klar til brug der hvor du ønsker en hurtig sikring, enten permanent eller midlertidig. Kameraet er nem at flytte fra en adresse til en anden og er derfor også ideel som midlertidig sikring af skurvogne på byggepladser, tomme huse, festlokaler, dødsboer, campingvogne, sommerhuse og lejligheder.

Kameraet er et selvstændigt alarmanlæg, man kan tilslutte hele det stor program af detektorer som bruges til vores erhvervealarm Oasis, f.eks. magnetkontakter til døre, rumdetektorer til sikring af dine lokaler, glasbrudsdetektorer for rudeknusning, trådløse sirener, brandmeldere m.m., det hele frakobles med en fjernbetjening eller tastatur.

Sikring af varebiler: Der kan til kameraet tilsluttes et stort program af detektorer som f.eks kan bruges til sikring af varebiler der holder parkeret hjemme hos brugeren. Kameraet placeres på huset og der monteres detektorer i varebilen, åbnes bilen uden alarmen er frakoblet, sendes der en alarm til et indkodet telefonnummer, en MMS med billede, og en mail med et filmklip af situationen.

Sikring på byggepladser: Kameraet tilsluttes en eller flere flytbare detektorer der kan placeres ved dit værktøj, det nye køkken eller vinduer, der lige er leveret, kommer der en person indenfor det sikrede område sendes der en alarm til et indkodet telefonnummer, en MMS med billede, og en mail med et filmklip af situationen.

Midlertidig sikring: F.eks. sikring af sprøjtegifte i landbruget, flytbar sikring i skiftende udstillinger, sikring i forbindelse med fester så intet sker før eller efter festen, der er mange muligheder med dette produkt, måske du ser andre muligheder.

Leveres med fjernbetjening, cd-rom, batteri, strømforsyning og kabler.

Prisen er kr. 4.995,00 inkl. moms (Kr. 3.996,00 ekskl. moms)

For kr. 500,00 + moms klargør vi kameraet for dig så du bare skal sætte strøm til, ekskl. Sim-kort som leveres af dig