pic_127


Nu er professionel adgangskontrol til at betale.

Roger adgangskontrol er udviklet til små og mellemstore virksomheder, og er i stand til at kontrollere op til 100 adresser, enten ved direkte forbindelse til en PC eller via netværksadresseTCP/IP.

Hver adresse kan bestå af op til 32 adgangskontrollerede døre med både ind- og udlæser.

Roger adgangskontrolsystem er opbygget af selvstændige dørstyrringsmoduler som selvstændigt styrer de tilsluttede kortlæsere og anden sikkerhed ved døren.

Usædvanlig fleksibel kabelføring:

Normalt skal enhederne forbindes som ”perler på en snor”, men Roger systemets komponenter kan forbindes i ”stjerne”, ”træ” eller en kombination af begge. Dette giver langt bedre muligheder for en fleksibel kabelføring – ikke mindst i forbindelse med udvidelser eller overtagelser af et andet system.

Visitation: Roger adgangskontrol kan også bruges i forbindelse med udgangsvisitation, ved at lave visitation via adgangskontrollen kan du altid se hvem der har behandlet sagen, og om den er blevet behandlet af den rette person.

Uventet besøg via sin bagdør: Mange virksomheder har oplevet at uvedkommende pludselig står i baglokalet fordi døren ikke var blevet låst, med et adgangskontrolsystem vil døren altid være låst hvis du ønsker det, bliver der f.eks. sat noget i klemme i døren kan dette udløse en alarm så du altid ved om døren er lukket.