Ip optager til 8 kamera incl. 4  stk. 4MP domekamera fra kr. 17.800,00

Få en kameraløsning der lever op til dine forventninger.

Alt for ofte lever den leverede kameraløsning ikke op til kundens forventninger, fordi kunde og sælger har talt forbi hinanden, og det er rigtig ærgerligt for begge parter.

MKS Sikring Danmark lægger stor vægt på, at hvert kameras placering og billedvinkel bliver gennemgået, således at slutbillede bliver det der er aftalt. Derfor er det vigtigt, at du som kunde afsætter tiden til at gennemgå projektet, så det ikke kun er sælgerens vurdering, der udgør slutresultatet.

I forbindelse med denne gennemgang finder vi sammen ud af, hvilken teknologi, der vil passe bedst til at opfylde dine ønsker til det endelige resultat, ofte er kvalitet bedre en kvantitet, et godt IP kamera kan på de rigtige steder dække det samme som flere analog kamera, og bliver derfor ikke en dyrer løsning, men bare bedre billeder.

Den rigtige løsning tjener sig hurtig hjem i form af opdagelser af, tyveri, hærværk, på-kørsler, fejlleveringer og ikke mindst i åbningstiden hvor det er med til at øge overblikket, skabe ro og derved øge salget og opmærksomheden.

Så slutresultatet skulle gerne blive: glade kunder og mindre svind.

Skab til opbevaring: Vi levere skabe til opbevaring af udstyret så det både er sikret mod tyveri og adgang for uvedkommende, skabene er meget kompakte og er derfor nemme at placere.

Priserne på et mellemstørrelse skab som passer til de fleste maskiner er ca. kr. 2.500,00