Hvilken teknologi skal man vælge?

MKS Sikring Danmark sælger RF Radiofrikvenet og AM Akustisk-magnetiske

systemer, og har ikke nogen forkærlighed for nogle af teknikkerne, så hos os får du en saglig gennemgang og sammenligning.

Begge systemer har fordele og ulemper, og det er derfor vigtigt med en gennemgang af dine behov, således at du får nøjagtig det system, der passer bedst i din forretning, både hvad angår effektivitet, design og en hurtig tilbagebetaling af systemet i form af en forbedret bruttoavance.

Metaldetektor mod den professionelle tyv:

Vi kan levere begge teknologier med indbygget metaldetektor, for detektering af metalforede poser og taske, på vores AM systemer, Antares Plus og Solaris, er der udover metaldetektor også mulighed for detektion af magnet, således at hvis en person kommer ind i forretningen med en magnetaftager giver systemet alarm.

Har du allerede et varesikringssystem, skal det ikke holde dig tilbage. Vi vil kunne levere nogle af vore mange standard- og specialbrikker, da de for det meste er direkte konvertible.

Der kan til alle systemer tilkøbes forskellige serviceaftaler der omfatter alt fra udskiftning af defekte dele til uddannelse af personellet, serviceaftalen kan tilpasses dit behov.

Loop, system uden antenner på gulvet, kan også være en mulighed hvis man ønsker et mere diskret system.

slide_twilight1